Projectes per gaudir de la igualtat des de la diversitat

Des de la comissió de gènere comencem el curs amb una pila de projectes i d’idees que volem compartir amb vosaltres.
Donem la benvinguda a les noves famílies i les animem a formar part de les diferents comissions.
A més, la feina a la Coordinadora de Comissions de Gènere, de les AFAs de Sant Cugat ja comença a donar fruits. Farem diverses xerrades-tallers al llarg del curs.  La primera tindrà lloc a la Casa de Cultura, el proper dia 12  amb l’inspirador títol Ni prínceps blaus, ni princeses promeses.
Des de Calidoscopi estem preparant un col·loqui força interessant, ja us anirem informant. També hem previst comprar llibres coeducatius per compartir a les aules.
Com veieu, projectem fer moltes coses: xerrades, jocs i tallers a les aules, adaptats a cada nivell sobre coeducació i convivència. Seguim estalonant els patis inclusius, on hi hagi prou lloc per totes les persones.
Enguany també recuperarem el projecte El Gran Llibre de les dones per visibilitzar les dones en tots els àmbits: esportiu, històric, científic… perquè els nostres fills i filles no trobin límits en els seus somnis i aspiracions!
Això és només un tast del que estem planejant. Si teniu qualsevol idea o proposta que ens voleu fer arribar ja sabeu on trobar-nos! Tota col·laboració és benvinguda!


Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*