Quinto de Nadal

La comissió del Quinto de 6è de l’escola us fem saber que ja estem organitzant el ja tradicional Quinto de Nadal però, com que aquest any tot és especial, el farem online.

Aprofitant que haurem de jugar des de casa, el Quinto tindrà lloc la tarda del diumenge 13 de desembre. Com ja deveu saber l’objectiu del nostre Quinto, més enllà de passar una bona estona, és el de reunir diners per finançar el viatge de final de curs o, en cas que no es pogués dur a terme, per celebrar un comiat digne pels alumnes de sisè, i més aquest any tan estrany que els ha tocat viure.

És per aquest motiu que els premis que donarem no seran monetaris sinó que regalarem articles que diversos comerços i empreses ens han cedit per ajudar als nostres alumnes de sisè, però ja sabem que com més suculent és el premi al que s’opta, més emocionant és el joc, i donat que ja serà prou fred pel fet de ser online, ens agradaria recaptar el màxim de donacions possibles.

Feta l’explicació, us voldríem demanar que tothom qui pugui i vulgui cedir algun detall per regalar de premi, sigui el que sigui, serà més que benvingut i ens ajudaria molt. Hem de dir que es farà menció de l’empresa que fa el donatiu en forma de logo als cartrons que s’entregaran als participants. Si hi esteu interessats i ens voleu donar un cop de mà, us agrairia us poséssiu en contacte amb en Joan a l’adreça de correu: quintoxandri@gmail.com

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i us esperem a tots el dia 13 de desembre!

Per més informació podeu consultar al nostre web: https://www.quinto.digital/

 


Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*