Enregistrament de la cançó del Pinyot

El dissabte 15 de maig enregistrarem la cançó del nostre gegantó amb l’ajuda de l’alumnat de l’escola de música municipal i de l’escola de música Fusió i sota la direcció de l’Enric Mestre i en Joan-Pau Chaves.

D’aquesta manera tindrem un enregistrament de qualitat que l’escola podrà utilitzar en les classes i en les festes i celebracions.

Volem però que tot l’alumnat de l’escola hi pugui participar tot cantant la cançó i per això us animem a venir a la sessió que es farà a l’aula magna de l ‘Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. Des de l’escola, ja fa dies que estan treballant la cançó i en els propers dies ho seguiran fent.

Per la situació actual i poder prendre les mesures sanitàries necessàries, hem de saber quants serem i per això és molt important que si voleu que els vostres fills i filles participin confirmeu la vostra assistència omplint aquest formulari abans del 10 de maig. Un cop inscrits, us en donarem més detalls.

 

Aprofitem per fer-vos saber que la Salut ha visitat la nostra escola per explicar-li al Pinyot que aquest any la 8a edició de la Cercavila de les escoles consistirà en l’exposició “14 anys de la Cercavila d’Escoles” a la Casa de Cultura i un recull de dibuixos de les figures de les escoles.

Us animem, per tant, a que encoratgeu als vostres fills i filles a dibuixar el nostre gegantó i porteu els dibuixos a l’escola abans de la primera setmana de maig. Els dibuixos han de ser de mida DIN-A4 i l’estil i la tècnica són lliures (llapis, colors, ceres, aquarel·la, collage, manga…).

Respecte a l’exposició, us fem saber que trobareu el Pinyot així com altres figures representatives de les diferents escoles. També apareixeran les altres activitats del Projecte Escoles dels Geganters de Sant Cugat. Serà una mostra de la relació entre la colla gegantera i les escoles de la nostra ciutat.


Comentaris

2 respostes a «Enregistrament de la cançó del Pinyot»

  1. A quina hora es lenrigestrament?

    1. Encara estem acabant de lligar-ho tot i dependrà del número de cantaires i els protocols COVID.
      La idea és que de 10 a 12 enregistrin els músics i d’1 a 2 els cantants.
      Segurament quedarem una mica abans (12:30) per organitzar-nos i fer un assaig general. Quan tinguem els detalls us informarem

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*