Festa Fi de curs. Gràcies per fer-la possible!

Aquest dissabte 11 de juny més de 1200 persones vam celebrar la festa final de curs. Va ser un dia molt esperat, ple d’emocions i diversió, on famílies, alumnat, professorat i tota la comunitat de l’Escola ens vam unir per passar-ho bé.

Esperem que hagueu gaudit de totes les activitats que us vam preparar!

Des de la Comissió de Festes volem agrair especialment a totes aquelles persones que, d’una manera o altra, han col·laborat perquè la festa hagi sigut tan especial: la gent de Paidos que van organitzar les activitats de tarda i la Míriam que ens va ajudar amb les entrades, la companyia de Circ “Pessic de Circ”, tots els nens i nenes que van actuar a l’escenari boig i que ens van deixar bocabadats amb totes les actuacions, els del Bar que van fer molta feinada i van acabar totes les existències!, els de 5è que van organitzar la tómbola, el nostre estimat conserge Xavier, el fantàstic DJ Guille, la Carla que ens va fer uns photocalls preciosos, les Comissions – Calidoscopi, Extraescolars, Menjador, Tèxtil i Sostenibilitat – per ser-hi, la Lídia i la direcció de l’Escola pel suport, l’Ajuntament per cedir-nos les taules i cadires, la comissió de Sostenibilitat que ha gestionat la recollida i separació de residus, i finalment a tots aquells i aquelles que ens vau ajudar amb el muntatge de les taules i les cadires… A tothom: GRÀCIES per haver-la fet possible! I FINS A LA PROPERA!!

Tens algun suggeriment o comentari sobre la Festa? Escriu-nos!

Si tens algun comentari sobre la festa, ja sigui positiu o de millora, estarem encantats d’escoltar-lo i saber què podem millorar de cara a properes edicions.

Escriu-nos a: festes@ampapidenxandri.org


Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*