Nova comissió educativa

Ens plau d’informar-vos que hem creat una nova comissió per tal de donar suport a l’escola per implementar el canvi del model educatiu. Aquesta treballarà en 4 eixos principals:

  1. Ajudar a adequar les infraestructures que siguin necessàries per habilitar espais de treball pels alumnes. Es treballarà amb la comissió d’infraestructures però també es buscaran voluntaris per tal de dissenyar els espais amb les necessitats que fixi l’escola i que ajudin en la seva implementació (des de buscar els mobles, muntar-los, pintar/empaperar parets…).
  2. Ajudar a explicar a les famílies els beneficis del canvi de model educatiu. Amb l’ajuda de la comissió de l’escola de pares es pretén muntar una sèrie de xerrades/sessions que permetin esvair els dubtes i neguits que tenen algunes famílies enfront del canvi. Es demanarà a l’escola quines xerrades poden ser interessants (director d’escola model, referents en algunes metodologies, documentals significatius…) per tal d’anar tots en la mateixa línia.
  3. Donar suport econòmic per tal de contractar un agent extern que pugui assessorar en el procés del canvi i assegurar la seva correcta implantació. S’han fet vàries propostes i esperem que l’escola esculli aquella que cregui que pot donar més bon resultat.
  4. Oferir una bossa de voluntaris per tal de donar suport en les tasques docents. La idea és ampliar l’experiència de la comissió de ciències a altres àmbits (lingüístic, artístic, emocional…) de manera que en funció dels objectius de cada curs aquests grups puguin proposar activitats per fer a l’aula.

Si voleu col·laborar-hi podeu enviar un missatge a educativa@ampapidenxandri.cat.


Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*