Per Sant Jordi, Bicibús!

Ja us podeu inscriure a la segona jornada de BiciBús!

Per tal que el màxim de famílies pugui participar i viure l’experiència del BiciBús, hem eliminat les dades que que s’arrossegaven de la jornada anterior* i obrim les inscripcions de nou.

Per inscriure-us heu de seguir els següents passos:

 1. Entreu a http://amb.bicibus.cat
 2. Registreu-vos amb un e-mail – només en cas que no ho féssiu per la primera sessió
 3. Empleneu el vostre perfil amb les dades de l’adult/s i infants/s – només en cas que no ho féssiu per la primera sessió
 4. Escolliu la ruta de la nostra escola
 5. Consulteu les parades i horaris
 6. Inscriviu-vos a la parada que us vagi millor
 7. Ja només queda gaudir del trajecte!

Us recordem que els nens han d’anar acompanyats pel seu pare/mare/tutor. Si el vostre fill/a vol participar al BiciBús però el/la podeu acompanyar, podeu autoritzar una altra persona adulta perquè ho faci: empleneu aquesta autorització i envieu-nos-la per correu a sostenibilitat@ampapidenxandri.cat

Itinerari:
Per aquesta sessió finalment mantindrem el mateix itinerari, podeu consultar les parades aquí

Què cal tenir en compte per participar al BiciBús?

 1. Tots els menors de 16 anys han de portar casc. També és molt recomanable per adults.
 2. Durant la prova pilot, tots els menors han d’anar acompanyats per la seva mare, pare o tutor/a. Més endavant, si la iniciativa segueix endavant, buscarem fórmules per poder flexibilitzar-ho.
 3. Si el vostre fill/a vol participar al BiciBús però pel motiu que sigui no el/la podeu acompanyar, envieu-nos un correu a sostenibilitat@ampapidenxandri.cat explicant-nos el vostre cas. Estem pendents de confirmar si en casos concrets es podria delegar la responsabilitat en una altra persona adulta.
 4. Els divendres, sigueu puntuals. Com si fos un autobús, el BiciBús no espera!
 5. Durant el trajecte seguiu les instruccions de les persones de Biciclot i l’AMB que encapçalaran i tancaran el grup i dels altres adults “motor” que coneixen el trajecte.
 6. Respecteu sempre les normes de circulació.
 7. Els alumnes que participin entraran a l’escola per la porta del carrer Santa Teresa després de la resta d’alumnes i aparcaran les seves bicis al pàrquing que hi ha en aquesta mateixa entrada.
 8. El Bicibus només funcionarà d’anada a l’escola.

Podeu trobar més detalls en aquesta altra notícia.

*Normalment l’aplicació reserva les places a les famílies que ja estan inscrites però hem decidit posar el comptador a zero durant el període de la prova pilot.

Us hi esperem!


Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*