Savi d´en Xandri 2018

Com us havíem anunciat el proper “El Savi d’en Xandri” serà el divendres 4 de maig a les 20:45 al gimnàs de l’escola.

Mares, pares, professors, monitors… hi esteu tots convidats!!! Tindrem una nit diferent amb preguntes, reptes, diversió, música, sopar, riures, premis…

SERÀ UNA ALTRE GRAN NIT!!!!

I per poder gaudir de tot plegat … us detallem el que cal fer per participar:

Per poder participar cal fer una inscripció que com en altres ocasions té un cost molt ajustadet de 13€ per persona on està inclòs el sopar, la beguda, cafè, te i la por… disculpeu… diversió.

  • Abans del dia 23 de març envieu-nos un correu electrònic a l’adreça: savi@ampapidenxandri.cat  indicant el nom del sis participants (Màxim 6 recordeu!!!), nom del grup, i el/s correus electrònics de contacte.
  • Un cop rebut, us farem arribar via correu electrònic, l’autorització per fer el pagament amb el número de compte i informació que us pot interessar del funcionament aquell dia.
  • S’ha de fer un únic pagament per grup de 78€ (13€ x 6 persones), indicant a la transferència “Savi d’en Xandri”.

Les inscripcions per concursar es faran en rigorós ordre un cop rebut el pagament, moment en el qual us enviarem la confirmació per correu electrònic també. Les places són limitades, així que no badeu!!!

Per més informació i/o per formalitzar la vostra inscripció, podeu enviar un correu electrònic a la següent adreça:  savi@ampapidenxandri.cat

Si feu clic el següent enllaç podreu veure el vídeo de l’any passat per anar fent boca.

INSCRIPCIONS OBERTES FINS AL DIA 23 de març de 2018
US HI ESPERTEM A TOTS!!!!


Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*