L’AMPA et necessita!

Tens ganes de col·laborar amb la tasca de l’AMPA i no saps per on començar?

Aquest any hi ha algunes comissions que necessiten de la vostra ajuda, o sigui que si tens una mica de temps i vols participar en millorar l’escola pública i el dia a dia dels teus fills i filles apunta’t en alguna de les següents comissions:

Festes: La comissió de Festes col·labora amb l’escola en l’organització de diverses festes durant l’any (festa del patge al nadal, Carnaval, Sant Jordi…) i sobretot de la festa de fi de curs, que és el punt de trobada de tota la comunitat educativa (alumnes, mestres, monitors i famílies) just abans de les vacances d’estiu.

Infraestructures: Aquesta comissió té per finalitat resoldre els possibles problemes d’infraestructura de l’escola, treballant amb l’Ajuntament o a través de sessions voluntàries de bricolatge. Aquest any volem col·laborar en les modificacions que es faran al pati per fer-lo més inclusiu.

Savi: Té per objectiu organitzar el Savi d’en Xandri, el concurs més divertit per pares i mares on els participants (agrupats per equips de 6 persones) han d’encertar el màxim possible de respostes. És una gran nit per viure l’escola d’una forma diferent i divertida i per formar part de la comunitat Xandri.

No cal dir que si t’animes, etdonarem tot el suport necessari perquè puguis desenvolupar la teva tasca amb èxit i sense maldecaps.

Comptem amb tu!

 


Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*