Xerrada Jesús Guillén

La Comissió Educativa us convida a la xerrada amb el investigador i professor en neuroeducació  Jesús Guillen el dijous 21 de març a les 19:00 a l’escola Pi d’en Xandri

“Una educació amb el cap i el cor”

Influeixen les emocions en l’aprenentatge? És possible millorar l’atenció? Si juguem, aprenem? Són importants les arts a l’educació? És necessari apostar per un aprenentatge actiu? Necessitem cooperar?

Basant-se en els coneixements científics més recents, Jesús C. Guillén et proposa una nova mirada educativa sobre aquestes i moltes altres qüestions, en la qual es considera essencial atendre les necessitats emocionals, socials i físiques de tots els nens i adolescents i aprendre desde i per a la vida. Perquè, efectivament, una nova educació és possible i necessària. Brindes per el canvi?

En Jesus Guillen, és astrofísic per la Universitat de Barcelona. Li encanta divulgar la ciència i últimament es dedica a la investigació de les aplicacions educatives de les ciències cognitives, va ser professor a secundària durant molts anys. Té un blog “Escola amb cervell”, blog pioner a Espanya sobre neuroeducació que ja té gairebé quatre milions de visites, i escriu en Quaderns de Pedagogia. A més dels anteriors projectes, ofereix ponències, seminaris i cursos sobre com aplicar la neuroeducació a l’aula per optimitzar els processos d’ensenyament i aprenentatge en totes les etapes educatives.

Us hi esperem!


Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*