Pagament de quotes

L’AFA som tots i totes!

👨‍👩‍👦👩‍👩‍👦👨‍👨‍👦👨‍👩‍👧👩‍👩‍👧👨‍👨‍👧👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👧‍👧👩‍👩‍👧‍👦👩‍👩‍👦‍👦👩‍👩‍👧‍👧👨‍👨‍👧‍👦👨‍👨‍👦‍👦👨‍👨‍👧‍👧👩‍👦👩‍👧👩‍👧‍👦

Famílies, necessitem la vostra col·laboració perquè:

🙌🏼la tasca de l’AFA és imprescindible per al bon funcionament de la relació escola-famílies i per enriquir i millorar el pas dels nostres infants per l’escola.

🤝🏼l’AFA representa totes les famílies que en formen part i dialoga amb la comunitat educativa (mestres, educadors/es, monitors/es) des d’una posició constructiva i col·laborativa.

✨l’AFA dona suport a projectes que influeixen directament en el dia a dia dels infants: gestió del menjador, de les extraescolars, dels llibres socialitzats o del tèxtil, projectes de millora del pati, renovació de les biblioteques d’aula, propostes d’educació, de coeducació i de sostenibilitat, entre d’altres iniciatives.

L’AFA és possible gràcies a les aportacions voluntàries anuals de les famílies. Per poder mantenir i fer créixer el projecte necessitem el màxim de quotes possible:

Pagament anual de la quota de l’AFA: 12€ per família (no per alumne/a)

Pagament llibres socialitzats (només de 1er a 6è): 10€ per alumne/a
Si no es fa ús dels llibres socialitzats, la família ha de contactar l’equip de mestres per obtenir la llista de llibres i comprar-los pel seu compte.

Pagaments a través de transferència bancària al compte ES69 3025 0014 0714 0006 8624. Per poder realitzar un control dels pagaments és imprescindible que envieu el justificant al correu tresor@ampapidenxandri.cat amb el nom de la família o l’alumne en el cas dels llibres socialitzats.

A més de l’aportació econòmica, us animem a interessar-vos per les comissions i projectes en marxa i a assistir a les reunions mensuals per estar al dia de l’activitat: https://afapidenxandri.cat/

Perquè l’escola la fem tots i totes i perquè l’educació dels nostres infants és un tresor: l’AFA som tots i totes!


Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*