Canvis de mobilitat a l’entorn de l’escola

Aquests darrers dies l’Ajuntament està realitzant modificacions en les places d’aparcament del carrer Santa Teresa, just davant de l’escola. També ha modificat alguna senyalització i ha pintat l’accés a l’escola com a zona escolar.

Des de l’AFA volem recordar a les famílies que no teniu cap altra possibilitat que portar els infants amb cotxe que disposeu d’una tarifa gratuïta “tarifa plis plas” de la zona verda que us permet encotxar i desencotxar els infants a l’entrada i sortida de l’escola. La podeu seleccionar al caixer de la zona verda o mitjançant l’aplicació al mòbil i us permet aparcar en zona verda de forma gratuïta una hora al matí i una hora a la tarda.

Us recordem també que disposeu d’unes places de desencotxament (altrament conegudes com a “petó i adeu”) al principi del Passeig Gaudí que us permetran deixar als vostres fills i filles perquè puguin acabar el seu trajecte a peu per un camí segur i us estalvieu d’entrar a l’entorn de l’escola.

En tant que hi ha unes alternatives gratuïtes, demanem a totes les famílies que no aparquin els seus vehicles particulars a les voreres del voltant de l’escola ni tampoc a les zones de persones amb mobilitat reduïda o zones de càrrega i descàrrega comercial.

Aprofitem l’avinentesa per demanar a totes les persones que utilitzen patinets o bicicletes per arribar a l’escola que ho facin pel carrer Joan Oliver (el carrer pacificat per on entra infantil) per així evitar ensurts al carrer de Mariné on encara hi circulen vehicles sense cap restricció.


Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*