Festa Fi de curs

Apreciades famílies,

Us fem arribar informació detallada de la festa de final de curs.

Llegiu‐la atentament per no perdre-us cap detall i, sobretot, compartiu‐la amb els vostres fills i filles, aquesta és la festa de tots!

FESTA FINAL CURS “EL CIRC D’EN XANDRI”

Data: Dissabte 11 de juny, a partir de les 17:30

Lloc: accés a l’Escola pel Passeig Gaudí

Preu Entrada: 2 € anticipada/4 € a taquilla l’11 de juny

 

Seguint amb la setmana cultural, la temàtica de la festa d’enguany és el CIRC. Els més atrevits i que ho vulgui pot portar vestimenta relacionada amb el circ. Feu volar la vostra imaginació!

 

AGENDA

17:30 Obertura de portes

17:30 a 19:30 Tallers de circ, jocs de sempre i jocs d’aigua

19:30 a 20:30 Espectacle sorpresa !

20:30 a 21:00 Muntatge taules pel sopar

21:00 a 21:45 Sopar de germanor

21:45  a 22:30 Tómbola

22:30 a 23:00 Escenari Boig

23:00 a 1:00 A ballar! Amb DJ “Guille Other Way”

1:00 Fi de Festa

És un DIA ESPECIAL, on tota la comunitat que forma part de l’Escola hi és convidada: alumnes, famílies, professorat i Paidos. És per això que esperem de tot cor visqueu aquest gran dia amb IL.LUSIÓ i una bona dosis de BON HUMOR, després de dos anys sense festa ens ho mereixem!!

NOVETAT! Aquest any hem introduït un ESCENARI BOIG en comptes dels tradicionals balls per cursos. Convidem a qualsevol grup de la comunitat escola (alumnes especialment de 4 a 6è, famílies, professorat…) a fer una exhibició de música, dansa o artística. Cada grup tindrà 2 minuts d’actuació i ens haurà de notificar el nom del grup, tipus d’actuació i música que necessitarà a la Comissió de Festes a  festes@ampapidenxandri.org abans del dimarts dia 31 de Maig.

EL BAR: Durant tota la festa comptarem amb un fantàstic servei de bar on  podreu comprar begudes i entrepans. Si preferiu portar-vos el menjar de casa s’habilitarà el menjador de l’escola per deixar la vostra teca fins a l’hora de sopar. Això sí, us recomanem portar les estovalles de casa i evitar, en la mesura que sigui possible,  deixar residus (per ex. eviteu vaixelles d’un sol ús: plats i gots de plàstic..). Tenir cura del medi ambient és cosa de tots!

NECESSITEM VOLUNTARIS/ES!

Aquesta festa és possible gràcies al voluntariat de moltes persones que han estat treballant de valent perquè tothom pugui gaudir de la festa. Tot i així ens calen més mans per assegurar que la festa sigui tot un èxit. Si voleu aportar el vostre granet de sorra a la festa, envieu-nos un correu a festes@ampapidendxandri.org.

FAQ’s:

Quan i on podré comprar les entrades?

  • Venda directa, porta de l’Escola del carrer Santa Teresa

Dimarts 24 de maig: MATÍ de 8:40-9:00

Dimarts 31 de maig: MATÍ de 8:40-9:00

Divendres 3 de juny: TARDA de 4:30-5:00

Dimarts 7 de juny: MATÍ de 8:40-9:00

Divendres 10 de juny: TARDA de 4:30-5:00

  • Venda on-line: via APP Dinantia “en construcció” … en breu us informarem del sistema de venda.

 

Què farem en cas de pluja? Malauradament la festa està pensada per gaudir-la a l’aire lliure així que quedaria anul·lada i les entrades no es retornarien ja que tindrem les despeses compromeses.

En cas de mal temps quina serà la via de comunicació oficial?  Estigueu atents al vostre correu per si finalment, en contra de la nostra voluntat, hem de suspendre-la.

Podré demanar les meves cançons preferides durant el ball? És clar que sí! Podeu fer arribar les vostres peticions com a molt tard fins el divendres 10 per la tarda al correu de la comissió a festes@ampapidenxandri.org i farem tot el possible perquè sonin en algun moment de la nit. Això sí, com a part dels valors de l’Escola, envieu-nos propostes respectuoses, no sexistes, etc.

Si teniu qualsevol dubte o suggeriment, no dubteu en parlar amb nosaltres!

<La comissió de festes de l’AFA>


Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*