Sessions informatives sobre el canvi del model educatiu

La comissió Educativa us volem proposar una parell de sessions per tal de reflexionar sobre el canvi del model metodològic i innovació educativa i poder entendre millor els beneficis del canvi i esvair els dubtes i temors que puguem tenir .

Perquè és necessari un canvi? La primera sessió serà el dijous 26 d’abril a les 19:30 i consistirà en el passi d’un documental i un debat posterior. Comptarem amb la presència de la Marta Simon que és la persona que dinamitza i dóna suport a la Xarxa Local Escola Nova 21 de Sant Cugat, ha estat docent durant 34 anys i ha ocupat càrrecs de coordinació pedagògica i cap d’estudis en diferents juntes directives i en diferents instituts, i actualment és la coordinadora del programa ARGÓ de l’ICE de la UAB..

Quins canvis hi haurà al Pi d’en Xandri? La segona sessió la farem el dilluns 7 de maig a les 19:00 i serà una xerrada a càrrec de Javier Ojeda, director de formació i innovació de la Fundació Trilema (la fundació que donarà suport a l’escola a fer el canvi de model metodològic a partir del curs vinent).

Ambdues sessions es faran a l’escola i estan obertes a totes les families. Esperem que siguin del vostre interès.


Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*